KLANTERVARINGEN 

Opruimen en ruimte maken.

Henriëtte laat iemand in zijn of haar waarde en zal je nooit opdringen iets weg te gooien, hoeveel spullen je ook in huis hebt.

Ze stelt slimme vragen, waardoor het besluit altijd bij jezelf komt te liggen. Deze vragen dreunen nog dagenlang na, zodat je verder kan met je huis opruimen zonder de fysieke aanwezigheid van Henriëtte. Het opruimen is wel een proces van volhouden, doorzetten en niet opgeven. Eigenlijk moet je er iedere dag wel even tijd aan besteden, alleen al om de reeds opgeruimde ruimtes of delen van ruimtes opgeruimd te houden, anders slibt je huis zo weer dicht en val je in je oude patronen. 

Het is ook een kunst om de stroom van nieuwe spullen te beperken, ook daar heeft Henriëtte handige tips voor.

Gelukkig is Henriëtte niet van klakkeloos weggooien in de grijze bak, maar vinden veel spullen hun weg naar een tweede leven (kringloop, marktplaats, goede doelen, etc.).

Ik zal haar iedereen aanbevelen. Ik vind haar helemaal geweldig.

Marije

De verhuizing.

Ondanks alle stress die er in die maanden was, hadden we één baken van rust en dat was de inzet van Henriëtte. Zij was het die tot vier keer toe de verhuisplanning moest bijstellen en communiceren met o.a. het verhuisbedrijf, Ikea, monteur en woonwinkel. Zij hielp ons ook inpakken toen we nog een maand moesten overbruggen in een vakantiewoning.

En altijd deed ze dat luchtig, vrolijk en voortvarend! Tot slot heeft ze het, samen met een groepje goede vrienden van ons, voor elkaar gekregen om in amper één dag vrijwel alle dozen uit te pakken. Om 17.00 uur die middag hieven we het glas op een perfect verlopen verhuisdag! Mijn man en ik zijn supergelukkig dat we via BNI Henriëtte hebben leren kennen. Echt Henriëtte, we hebben ons vaak afgevraagd hoe we dit zonder jou hadden kunnen klaren.

We zijn ervan overtuigd dat elke verhuizing voorspoedig verloopt als je Henriëtte daarvoor inschakelt.

Clara